duminică, 19 iulie 2009

Triunghi Amoros

"Ea şi el1 se ştiau deja de 1 an şi cursul vieţii lor nu prea se intersecta. Ea era distantă, neîncrezătoare în oameni, cu inima învelită în zeci de straturi protectoare. El1 era timid, aproape absent şi poate chiar invizibil pentru ea. Mici trucuri ale destinului i-au apropiat. El1 tindea spre ea în mod discret. Ea era tot mai atrasă de universul lui. Paşii făcuţi de amîndoi erau stîngaci şi neîncrezători. De multe ori ei dădeau înapoi. Ea realiza care sunt minusurile la el1 , dar dacă acesta şi-ar fi expus sentimentele, atunci minusurile ar fi fost ignorate. El1 nu făcea pasul decisiv. Era doar o prietenie mai puternică... trist.
Totul deveni mai complicat cînd a apărut un amic al lui el1 (el2) . Amicul ştiu cum să o abordeze pe ea, deşi aceasta încă mai ţinea la el1. Totuşi începu relaţia dintre ea şi el2 . O combinaţie de pasiune (el2; ea) şi tensiune(el1; el2; ea). Să-i vadă pe ambii o distrugea . Dînsa a rupt relaţia cu el2 şi a încercat să se îndepărteze de amîndoi, deşi mediul în care exista nu-i prea permitea. Chinul a durat vreo cîteva luni, pînă cînd sentimentele şi-au pierdut din intensitate."
E vina lui el1 că a pus frînă?
Sau el2 s-a amestecat ?
Sau ea este problema?
.......................................
Abia peste ani triunghiul a devenit 3 linii paralele ( 3 prieteni).
(inspirat din realitate)


Gotan project

5 comentarii:

Septimia spunea...

e conjuctura. si relatia anterioara a ei, inainte de el1 si el2

Alina Timotin spunea...

@septimia Ai perfecta dreptate cu conjunctura :), insa nu inteleg ce ai avut in vedere prin relatia anterioara?

Radon spunea...

Dacă aşa a fost să fie, înseamnă că trebuia să apară şi un EL3 ;) cît doi se bat- al treilea ciştigă! :P

Un suflet spunea...

Ntz, ntz, ntz...
Mie mi se pare cel mai greu sa apara si un El2, atata timp cat ea nutrea sentimente pentru EL1.
Putea sa il refuze politicos, sa se indeparteze de EL2...poate intelegea si EL1 ca ar cam fi cazul sa faca un pas mai apasat spre o relatie cu EA.

Oricum EA a procedat corect pana la urma... a renuntat si la EL! si la EL2...daca nu e marea dragoste si nici macar un inlocuitor perfect, "next" :D
"Ce e val ca valul trece...."

Alina Timotin spunea...

@Radon El3 a aparut:D... doar ca dupa un timp. Datorita lui El3 cei 3 au ramas prieteni :).
@Un suflet Situatia era urmatoarea: El1 i-a cucerit sufletul, insa nu poti sa astepti la infinit(orice fiinta cauta dragoste) si El2 nu era deloc de lepadat . De aceea as spune ceva barbatilor : Nu frinati... mult curaj!.
Mi-a placut faza cu "next" :D.